Kizárólag szemes kávéval üzemelő italautomaták

Az általunk forgalmazott automaták frissen őrölt szemes kávéból készítik az Ön által kiválasztott italt, melyet igény szerint, csökkentett cukortartalommal vagy koffeinmentes változatban is kipróbálhat. Az automata 8-10 bar nyomáson valódi presszó kávét vagy krémes cappuccino-t készít.

Feltöltéséhez kiváló minőségű, egyedi olasz recept szerint készített, dél-amerikai ültetvényekről származó kávékat ajánlunk. Beszállítónk egy olasz tulajdonú kávépörkölő cég, mely Magyarországon egyedülálló módon, heti pörköléssel biztosítja a mindig friss, minőségi árut. 

Gépeink hideg és meleg italok készítésére is alkalmasak, igény szerint hűtőrendszerrel is rendelhetők, továbbá kiegészíthetők snack-automatával, így akár egy kisebb büfét is helyettesíthetnek. Gépeinkbe vízlágyítót szerelünk a kiváló minőségű termék előállítása érdekében.

Cégünk teljes körű üzemeltetési szolgáltatása magába foglalja a kiszállítást, beüzemelést, a folyamatos alapanyag-ellátást és karbantartást. Önnek csupán helyet, áramot valamint hálózati vízcsatlakozást kell biztosítania.

 

Nagyforgalmú létesítményekKözepes forgalmú létesítményekIrodák, szállodákTöltőanyagok